Verkeersmaatregelen Bildtdijken naar raadsagenda 18 december.

De gemeenteraad van het Bildt zal tijdens de raadsvergadering op donderdag 6 november (morgen) in meerderheid besluiten het agendapunt Verkeersmaatregelen Bildtdijken te behandelen in de raadsvergadering op donderdag 18 december.

De fracties van CDA, Frije Bilkerts, Werkgroep het Bildt en VVD willen, vooral gezien de vele reacties die na de RadeRaad op 22 oktober bij de raad zijn binnengekomen, de verenigingen van dorps- en streekbelang, organisaties en burgers, de mogelijkheid te geven tijdens de RadeRaad op woensdag 3 december meningen aan de raad kenbaar te maken.

Tijdens de Raderaad op 22 oktober gaf de Grontmij een uitvoerige toelichting op de in hun rapport genoemde mogelijke aanpassingen om de verkeersveiligheid op de Bildtdijken te vergroten.

De PvdA is voor raadsbehandeling op 6 november.

De vier partijen die voor uitstel zijn willen met deze voor-informatie voorkomen dat belangstellenden voor dit onderwerp op 6 november ‘fergeefs’ naar het gemeentehuis komen omdat bespreking en besluitvorming over de verkeersmaatregelen Bildtdijken dan niet plaats vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>